Welkom bij ons pilootproject PREVENT!

  1. Overzicht van het project: PREVENT is een online platform dat huisartsen ondersteunt en begeleidt bij hun preventieve geneeskunde. Door PREVENT kunnen artsen met vragenlijsten sneller gezondheidsrisico’s en toekomstige ziektes opsporen en voorkomen bij hun patiënten.
  2. Doelen: Tijdens dit pilootproject zullen patiënten die in aanmerking komen voor griep-, pneumokkokken- of RSV-vaccinaties worden geïdentificeerd. Zo kunnen wij onze wintervaccinatiecampagne efficiënter laten verlopen.
  3. Deelname-instructies: scan de QR-code op de affiche of klink op onderstaande link en vul de vragenlijst in. Tijdens de zomer en herfst krijg je feedback over de resultaten.
  4. Planning en timing: In onze praktijk zullen wij PREVENT testen van juni tot en met september.
  5. Feedback: op het einde van de vragenlijst kan je een korte beoordeling geven van dit project. Ook kan je aangeven of je, na afloop van het project, mee wil werken aan een uitgebreide feedback.
  6. Privacy en beveiliging: We begrijpen het belang van privacy en gegevensbeveiliging. Daarom zorgen we ervoor dat alle gegevens die via het PREVENT-platform worden verzameld, veilig worden opgeslagen en verwerkt volgens de geldende wet- en regelgeving inzake gegevensbescherming. Uw privacy is onze prioriteit, en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn.
  7. Contactgegevens: Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen via pieter.steeno@prevent.info


Hoe gezond ben jij? En vooral: hoe gezond ga je blijven?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x