Hoe maak je een afspraak?

Wij werken enkel op afspraak.

Telefonisch via ons telesecretariaat op 015 34 34 15
Bij voorkeur online via deze link >>

Je huisarts voorziet 15 minuten per patiënt. Uit respect voor de mensen na je, vragen wij hier rekening mee te houden. Als je met meerdere mensen komt, maak je voor ieder afzonderlijk een afspraak. Als je denkt meer tijd nodig te hebben, bv. bij psychische problemen of voor een specifiek onderzoek of behandeling, reserveer dan 2 blokjes na elkaar, of meld dit telefonisch.

Cryotherapie voor huidletsels kan dinsdagnamiddag, woensdag of donderdag. Gelieve dit te vermelden als je hiervoor een afspraak maakt. 

Wil je een afspraak annuleren? Doe dit dan zo snel mogelijk. Op die manier kan je huisarts andere patiënten sneller helpen.

Dringende zaken krijgen altijd voorrang! 

  • Denk eraan om steeds je identiteitskaart/kids-ID of ISI+ kaart mee te nemen.

  • Deze richtlijnen zijn er om wachttijden te beperken. Toch zou het kunnen dat je huisarts onverwacht kan weggeroepen worden voor een dringende hulpvraag. Daardoor zou het kunnen dat je toch langer in de wachtzaal zit dan verwacht. 

Huisbezoeken

Huisbezoeken vraag je best telefonisch aan tussen 8u en 11u ’s ochtends.

Huisbezoeken zijn enkel mogelijk als je je omwille van medische redenen niet kunt verplaatsen. Je hebt er als patiënt alle belang bij dat je zelf naar de praktijk komt. Je huisarts heeft daar je dossier en al het medisch materiaal voorhanden en kan je dan ook de beste zorgen verlenen.

Bij onze huisartsenpraktijk kan je ook online een consultatie vastleggen.

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x