Dat het druk is bij de huisarts, dat hebben jullie ongetwijfeld zelf al gemerkt. Om een antwoord te bieden op die drukte en om de kwaliteit van zorg in elke praktijk te garanderen, hebben de huisartsen van Putte-Beerzel-Grasheide-Peulis samen deze afspraken gemaakt:

Voor nieuwe patiënten krijgt elke praktijk een deel van het grondgebied Putte toebedeeld. Om te weten in welke praktijk jij je als nieuwe patiënt nog kan inschrijven, kun je contact opnemen met de huisarts in je buurt. Dit geldt niet voor patiënten in het kader van esthetische of sportgeneeskunde. Hiervoor kan je altijd bij ons terecht.


Hoe maak je een afspraak?

Wij werken enkel op afspraak.

Telefonisch via ons telesecretariaat op 015 34 34 15
Bij voorkeur online via deze link >>

Je huisarts voorziet 15 minuten per patiënt. Uit respect voor de mensen na je, vragen wij hier rekening mee te houden. Als je met meerdere mensen komt, maak je voor ieder afzonderlijk een afspraak. Als je denkt meer tijd nodig te hebben, bv. bij psychische problemen of voor een specifiek onderzoek of behandeling, reserveer dan 2 blokjes na elkaar, of meld dit telefonisch.

Cryotherapie voor huidletsels kan dinsdagnamiddag, woensdag of donderdag. Gelieve dit te vermelden als je hiervoor een afspraak maakt. 

Wil je een afspraak annuleren? Doe dit dan zo snel mogelijk. Op die manier kan je huisarts andere patiënten sneller helpen.

Dringende zaken krijgen altijd voorrang! 

  • Denk eraan om steeds je identiteitskaart/kids-ID of ISI+ kaart mee te nemen.

  • Deze richtlijnen zijn er om wachttijden te beperken. Toch zou het kunnen dat je huisarts onverwacht kan weggeroepen worden voor een dringende hulpvraag. Daardoor zou het kunnen dat je toch langer in de wachtzaal zit dan verwacht. 

Huisbezoeken

Huisbezoeken gebeuren alleen nog als de huisarts het medisch nodig acht of de patiënt zich zelf niet kan verplaatsen. 

Je hebt er als patiënt alle belang bij om naar de praktijk te komen, daar heeft de arts meer middelen ter beschikking. En het getuigt ook van solidariteit. Huisbezoeken vragen veel tijd, tijd die de arts nodig heeft om àlle patiënten te kunnen helpen.

Huisbezoeken vraag je best telefonisch aan tussen 8u en 11u ’s ochtends.

Bij onze huisartsenpraktijk kan je ook online een consultatie vastleggen.

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x